Fohar.bg - вашият модерен дом

VIP Client
Fohar.bg

Мечтаете ли си за модерен дом, който да съчетава в себе си уют, стил, естетика и функционалност? Искате ли да живеете на тихо и спокойно място, което да е подходящо за отглеждане на деца? Търсите ли дом, който да е лесен и удобен за поддържане?

Отговорите на всички тези въпроси се намират в сайта на Fohar.bg. Тук ще откриете мечтаното от вас жилище на страхотни цени.

Какво ви предлага Fohar

Жилищен комплекс „Фохар“ ви предоставя апартаменти, разположени в столичния квартал „Бояна“.

Те се отличават със стил, добро местоположение и нещо, което все още е рядко срещано в съвременното строителство в България – вградени технологии за „умно“ управление на дома през мобилно устройство.

Така вие не само ще се сдобиете с чисто ново жилище, в престижен квартал, добра локация и чист въздух („Бояна“ се намира в подножието на Витоша), но и ще имате възможност да интегрирате съвременните технологии във вашия живот, защото, все пак, това е бъдещето.

Редица доволни собственици на нов апартамент в Бояна вече изразиха задоволство от новата си придобивка, посочвайки „Фохар“ като перфектното място за живот и отглеждане на деца.

Ако и вие искате да станете част от тази група, не губете повече време и посетете Fohar.bg, за да се запознаете с пълните условия, както и с възможностите за закупуване на жилище.

Защо да си закупите умен дом в Бояна

Поначало едва ли има смисъл да изброяваме всички предимства, които столичният квартал „Бояна“ притежава.

Но това, което „Фохар“ ви предлага е дори по-добро – освен прекрасната локация в един от топ кварталите на София, вие ще се сдобиете с „умен“ дом. Или с други думи казано, ще имате жилище, което разполага с най-новите умни технологии, вградени в него още при строежа му.

Така ще може да управлявате вашия дом от удобството на вашия мобилен телефон – нещо, което изглеждаше като научна фантастика досега.

Захвърлете предразсъдъците и заживейте в бъдещето сега. Разгледайте страхотните предложения на Fohar.bg.

Информация за “Фохар” АД

Адрес: гр. София, ул. "Даскал Стоян Попандреев 28"

Телефон: 0884 80 40 80

Web: fohar.bg