Техника и електроника от Hyperion.bg

VIP Client
Hyperion.bg

Нуждаете се от нов лаптоп? Искате да смените вашият смартфон? Колебаете се кой продукт е най-качественият сред огромния пазар от марки, модели и стоки?

Ние от онлайн магазин за техника и електроника Hyperion.bg сме насреща, за да ви покрием онези неща, с които не сте наясно. В нашия онлайн магазин ще откриете богат асортимент от стоки, техника и електроника, които ще покрият всичките ви нужди. Някои от най-основните неща, които предлагаме, включват:

  • Компютри и лаптопи;
  • Смартфони и таблети;
  • Мрежа и CC TV;
  • Принтери и скенери;
  • TV, Аудио и Видео;
  • Дребна бяла техника;
  • И други.

Няколко предимства на Hyperion.bg

Като все още развиващ се онлайн магазин за техника ние не можем да предложим огромна гама от услуги на нашите клиенти, но се стремим да държим на високо ниво тези, които имаме в момента.

Едно от основните ни предимства е това, че всички поръчки над 50 лева са с напълно безплатна доставка до цялата страна.

Ние вярваме, че лоялните ни клиенти трябва да бъдат възнаградени, поради което предлагаме бърза доставка в рамките на от 24 часа до 4 дена за територията на Република България.

Друго от нашите най-видими предимства е това, че при получаване на стоката вие имате опцията да я прегледате и при възможност тествате. Ако не сте доволни имате право да я върнете обратно.

Вярваме, че продуктите ни са достатъчно качествени, поради което сме готови да върнем всеки такъв, който е с дефект или е повреден по някакъв начин. Не правим компромис с качеството и удовлетвореността на клиентите ни.

Hyperion.bg – защо да ни се доверите

Клиентите, които вече опитаха нашите услуги, останаха повече от доволни, а ние вярваме че това е резултат от нашия подход.

На първо място винаги са клиентските нужди и желания, поради което ние се стараем да предложим структура и продукти, които да отговарят на техните потребности.

Така всеки потребител ще може бързо и лесно да достигне до желания от него продукт, без да губи излишно време в ровене и търсене.

Ние гарантираме, че няма да останете разочаровани от продуктите, които поръчате от онлайн магазина на Hyperion.bg, защото ще се постараем да ви доставим качеството, което искате и търсите.

Информация за “ТИ ЕС ГИ 2010” ЕООД

Адрес: гр. София, ж.к. "Овча Купел 2", бл.19, вх. Г, ап.91

Телефон: 0890136246 / 0890136553

Web: hyperion.bg