Бърз кредит от MicroCredit

VIP Client
MicroCredit.bg

Отново нямате достатъчно пари? Имате още няколко седмици до заплата? Трябват ви неотложно пари назаем, за да запълните дупките в семейния ви бюджет?

Ние от MicroCredit сме насреща, за да решим финансовите ви проблеми. Разполагаме с богат опит в отдаването на бързи кредити и гарантираме, че това ще си проличи още на момента.

При нас може да заемете пари от 200 до 3 000 лева, а процедурата е бърза и лесна, изискваща единствено лично карта. Ние ще бъдем до вас в лицето на всяко финансово предизвикателство, за да сте спокойни, че ще може да го посрещнете.

Какво казват клиентите ни?

Множество наши клиенти вече изразиха задоволството си от семплата процедура и коректното отношение, което са открили в лицето на MicroCredit.bg

В практиката си сме се изправяли пред редица затруднения и проблеми, които, обаче, ни направиха единствено по-опитни и по-силни. Затова днес гордо стоим тук и се конкурираме с най-добрите в бранша.

Нашият стремеж е клиентите ни да са добре информирани за избора, който правят и да завършат услугата си само с няколко клика, защото знаем, че времето е най-ценният ресурс за всеки, а не искаме да го пропилявате, вместо да го инвестирате в работа или време със семейството ви.

За нас е важно клиентите ни да останат доволни от предоставената услуга, защото това ни гарантира, че те ще ни се доверят отново и в бъдеще.

Защо да изберете Микро Кредит АД?

Защото ние ще ви предложим високопрофилна експертиза в областта на бързите кредити, лесна и бърза процедура, коректност, поръчване на кредит от уюта на вашия дом, възможност за изплащане на кредита в рамките на 30 дни, както и възможност за насрочване на равни месечни вноски.

Ако имате нужда от сигурен и доверен партньор за пари назаем, то ние от сме тук, за да ви осигурим точно това. Ние ще ви предоставим не само бързо кредитиране, но и сигурността, от която се нуждаете, а всеки наш клиент се радва и на консултантския ни опит, който винаги получава.

Може да разгледате различните видове заеми/кредити които предлагаме:

  • CrediHome - Бърз кредит подходящ за подсилване на семейния бюджет, ремонти, закупуване на бяла и черна техника и всичко друго необходимо за дома.
  • CrediTrade - Заем подходящ за фирми и компании, които имат нужда от бързо финансово подпомагане.
  • CreditGo - Кредит който става с бързо и лесно одобрение, без излишни спънки и формалности.
  • CrediNet - Онлайн кредит БЕЗ да посещавате офис, БЕЗ поръчители и обезпечения, одобряването става само с представяне на лична карта.

Информация за Микро Кредит АД

Адрес: София 1000, бул. „Цариградско шосе“ 137, етаж 3

Телефон: 0700 14 200

Web: microcredit.bg