Частни уроци по Английски език в София

VIP Client
SuggestopediaEnglish.com

Обмисляте ли изучаването на нов език? Търсите ли курсове, които да са не само достъпни, но и да предлагат лесен и в същото време ефективен начин за усвояване на чужд език в кратки срокове? Отворени ли сте към изпробването на нови методи и подходи в следването на заветната си цел, а именно усвояването на чужд език?

Ако откривате себе си в описанието по-горе, значи това, което търсите, се нарича сугестопедични курсове по Английски език за деца, ученици и възрастни по метода Сугестология.

В случай, че не сте напълно запознати с тази иновативна методология или пък за пръв път се сблъсквате с нея, в сайта на Suggestopediaenglish.com ще имате невероятната възможност да се запознаете от първа ръка с въпросния метод, както и с неговите неоспорими предимства.

Сугестопедия – какво представлява и защо е толкова ефективна

За съжаление у нас методът сугестопедия все още не е широко застъпен, но добрата новина е, че той намира все повече привърженици, които веднъж сблъскали се с изучаването на английски или друг чужд език по този метод, признават, че не биха се върнали към традиционния начин на изучаване на чужди езици.

Най-общо казано сугестопедия е концепция, разработена от прочутия български психолог и педагог професор доктор Георги Лозанов.

В основата на тази иновативна концепция заляга идеята за ненасилствено обучение, с което се цели използването на максималния капацитет на човешкия мозък и неговата способност за запаметяване.

С годините този метод доказва своята стойност и неслучайно още през 1978 година от Организацията на обединените нации за образование, наука и култура (ЮНЕСКО) признават сугестопедията за оригинална образователна система.

В днешно време английски език по метода сугестопедия преподават единствено лицензирани учители, които са преминали нужните курсове и са сертифицирани именно за тази дейност. Точно такива учители ще откриете в образователния център „Пеперудените криле“ и на сайта Suggestopediaenglish.com.

Защо да се доверите на Suggestopediaenglish

Както вече споменахме, в този образователен център преподават единствено професионалисти от най-висок клас, които са вложили години от живота си в това да достигнат нужното ниво, за да могат да предадат нужните познания на всеки, който изяви желание да се обучава по този страхотен метод.

Курсовете и програмите за обучение се изготвят чрез специален индивидуален подход, насочен към силните и слаби страни на всеки отделен курсист, така че всеки да има шанса да се движи спрямо собствените си възможности и да възприема обема материал, на който е способен.

Това се прави с цел постигане на по-висок краен резултат, който да е задоволителен както за курсистите, така и за преподавателите.

Ако и вие се интересувате от изучаването на чужд език и искате освен обучение, да получите нещо повече в тези курсове, запишете се при „Пеперудените криле“.

Информация за “"Пеперудените криле" - Сугестопедия”

Адрес: гр. София,ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7

Телефон: +359 888 905 301

Web: Suggestopediaenglish.com