За нас

Log.bg е български уеб каталог с огромен авторитет в интернет. Тук ще откриете най-разпознаваемите български бизнеси и онлайн магазини, на които може да имате доверие като клиент.

Тук също така ще откриете и страхотни възможности да подсилите вашия сайт или онлайн магазин чрез мощен линк от авторитетен сайт.

Ние не правим компромис с нашето качество, нито пък предаваме клиентите и партньорите си – Log.bg означава авторитет, доверие, партньорство и успех.

Каква е мисията на Log.bg

Нашата мисия е да създадем най-добрия уеб каталог в България и вярваме, че крачим уверено към реализирането на тази мечта.

Тук няма място за посредствени бизнеси, фалшиви (фишинг) сайтове и фиктивни онлайн магазини – всеки един бизнес, който е решил да презентира своята дейност в Log.bg, се е доказал в бранша си и е доверен наш партньор.

Поради тази причина не бива да се изненадвате, че виждате някои от най-големите брандове в България – не, ние не сме поредния посредствен каталог с фалшиви обяви и съмнителни бизнеси.

При нас са само най-добрите от най-добрите. Лидерите в своите браншове и българския бизнес. Визионерите, които тласкат бизнес средата в България напред и нагоре.

А нашата мисия е да им дадем платформа и място, в което те могат да презентират своята дейност и да представят точно онова, което ги прави специални и успешни.

Защо да се доверите на нашите препоръки

Нашият уеб каталог е място, в което всеки потребител и всеки бизнес може да се чувства сигурен. Защото ние предлагаме прозрачност и най-вече достоверност – всеки знае защо е тук и какво търси.

Ако сте потребител, най-вероятно се нуждаете от доверен магазин или сайт за това, което търсите. Ако пък сте бизнес, то вероятно искате да откриете място, на което вашите бъдещи клиенти ще могат да се запознаят с дейността ви и да изберат вашия сайт/магазин за удовлетворяване на техните нужди.

Именно тази връзка между потребител и бизнес целим да осигурим – а това постигаме създавайки Log.bg.

Ако се нуждаете от услуга или стока, в чието качество да нямате съмнение дори за момент, потърсете отговора на вашите нужди в нашата селекция от категории.

Детски играчки, дрехи, козметика, кредити, обувки, подаръци, мебели, туризъм… Може да откриете бизнеси и услуги във всички тези сектори, а дори и повече.

Доверете се на най-авторитетния каталог в българското интернет пространство – Log.bg!