Дом

Домът представлява физическо жилище, пригодено за постоянно живеене за един или няколко човека (най-често семейство). Преносният смисъл на думата „Дом“ е място, на което човек се чувства сигурно, уютно и спокойно. Дом често се използва и като описание за родно място и роден град.

Съвременните жилища са пълни с най-различни екстри, като все по-важна част от тях се превръщат модерните електроуреди. Основните жилища в България са къщите и апартаментите, които се намират в жилищни кооперации, най-често в големите градове.

Често ни се налага да се справяме с малко пространство, особено ако не живеем в къща или голям апартамент. Голяма помощ в решаването на този проблем получаваме от интериорните дизайнери и големите магазини за дома, чиито идеи и продукти съчетават в себе си висока функционалност със стил и практичност.

Истинско предизвикателство е да съберем нуждите на едно домакинство в жилище от 30 до 50 квадрата, поради което ние от Log.bg се погрижихме да съберем и систематизираме най-добрите фирми и магазини, предлагащи стоки, предмети, мебели и услуги за дома.

Вашият дом е вашето място за отдих, почивка, размисъл и развитие – не правете компромис с него, защото това е компромис с вашата същност. Доверете се на Log.bg, за да изградите мечтания от вас дом.